miercuri, 28 august 2013

Al saptelea atelier: inele magice.Ca urmare a obiectivelor setate la inceputul verii, a descantecelor pe aceeasi tema, a norocului chior si a prietenilor buni, vechi si noi, am ajuns sa pregatesc al saptelea atelier de margelit.
Pana acum au fost doua de cercei, doua de copacei si doua in care am modelat ingerasi. Doar primul la initiativa mea, celelalte la cerere. Asta fara a mai pune la socoteala cele doua ateliere relativ spontane, cu ocazia targurilor la care am participat pana acum.
Ok, cercei - simplu, a fost primul lucru pe care l-am invatat si eu. Iar copaceii si ingerasii sunt podoabele mele de suflet. 
Dar inele? Pana acum am facut rar, doar la comanda. Pentru ca eu nu port, pur si simplu uit ca sunt persoane care poarta. Asa ca azi m-am jucat si eu cu inele, ca sa am modele pentru cele ce vor dori... Fiecare poate fi impodobit cu cate o poveste, de la cele mai simple - un simplu charm atasat de veriga din jurul degetului (eu am pus o broscuta, e inel de transformat broscoii in printi) la cele cu multe margele (iar cine va alege sa faca si sa poarte ceva asemanator are sigur cel putin o vraja sau un reminder de ancorat pe fiecare margica). Valoarea estetica nu se discuta, e o chestiune ce tine de preferintele fiecaruia.
Asa ca, dragele mele, va astept si martea viitoare, de la ora 17 la Caffe D'Arthe. Pentru motzul de pe degetul magiei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu