marți, 27 mai 2014

Namaste!


Duminica 25 mai am margelit la Muzeul Satului, in cadrul festivalului indian Namaste India. Si ce drag mi-a fost... Am lucrat mandale din margele impreuna cu mici printese, incredibil de rabdatoare si talentate. Si cu mamicile lor, surprinse si ele de talentul si rabdarea fetelor. Si, in cele din urma, atrase si ele in joc :)
E adevarat, si oricine margeleste stie, ca in clipa in care ai luat cateva margele intre degete, timpul trece in mod diferit, iar ceea ce se petrece in jur nu mai are importanta. Dar nu credeam ca acest lucru poate sa fie valabil si la 4-10 ani, cand in jur exista atatea ispite si chiar ateliere mai adecvate varstei. Nu credeam ca va exista atata rabdare pentru margelutele mici-mici; dar, pe de alta parte, si degetele care le-au manuit au fost mici-mici...
Nu-mi imaginam ca o printesa, dupa ce a stat mai mult de o ora aplecata asupra podoabei in lucru, dupa o plimbare isi va trage mama inapoi ,,sa mai punem un rand de margelute".
Speram si m-am bucurat sa vad ca asa a fost: sa placa, sa atraga, sa uneasca mamele si fiicele intru faurirea frumusetii...
Ma simt binecuvantata. A fost  cel mai frumos atelier de pana acum, dupa un an de sezatori si joaca. 
Multumesc printeselor care au margelit cu dragalasenie alaturi de mine si mamicilor care le-au incurajat. Multumesc Creative Arts pentru experienta.

Va astept in continuare la sediul Creative Arts pentru un curs de margelit. Si va poftesc sa rasfoiti virtual si celelalte cursuri, care mai de care mai grozave.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu