marți, 13 mai 2014

Surse si resurse - magazinele mele preferate.

Am norocul sa am un magazin de margelit la cealalta scara a blocului unde locuiesc, unul foarte aproape de locul de munca, vreo doua-trei in drum, fara sa fac un ocol prea mare... si mai comand si on-line, pentru ca, evident, sunt unele lucruri pe care le gasesc acolo si numai acolo.

Asa ca sunt clienta fidela pentru:
Margelutze - magazin din Constanta de unde imi iau flori si frunze din sticla. Alte frunze si flori de sticla, mai mititele am luat de pe Breslo, de la Tensha.
Pentru chestii de-astea:

Chestii pe care le rasucesc folosind sarma argintata de 0,25 sau de 0,4 mm. Pe care o iau de la SaMargelim. Cand ies de la serviciu, sau, daca n-am rabdare, cand ma duc. Tot de acolo imi iau si accesoriile metalice, si mare parte din charmuri. In special cheile, le-am golit magazinul de chei.
Daca am nevoie de ceva chestii festive, pentru ocazii deosebite, cand plec de acasa, sau cand ma intorc, in functie de ora, dau o fuga pana la vecini, la FarZat. Multe chestii simpatice si la ei.
Daca am drum cu tramvaiul 1, ma opresc la Obor unde sunt vreo 7 mercerii sau dau o fuga pana pe Mosilor, la Biju Planet. Le-am pus aici adesea din Constanta, eu acolo i-am descoperit acum doi ani - in Bucuresti sunt de anul trecut, cu magazinul de pe Mosilor si cel de langa Perla.

Desigur, mai sunt si alte magazine grozave. daca nu nenumarate, macar multe. Dar pentru nivelul meu actual, acestea sunt perfecte si le multumesc pentru aprovizionare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu