duminică, 2 iunie 2013

Cercuri olimpice de sarbatoarea lui iunie


...de ieri... si de acum un an (dedesubt).


Deci, printre alte zile ale copilului si ale femeii, sarbatoresc un an de cand m-am apucat de margelit. Sigur, tentative au fost dintotdeauna, sau, cel putin de la 18 ani cand, facandu-mi cu intarziere gauri in urechi, intr-o luna am ajuns sa am vtro treij' de perechi de cercei si sigur nu i-am cumparat pe toti, ca n-aveam pe atunci atatia bani :)

Dar de acum un an m-am apucat cu spor si nu m-am mai oprit. 
Am sa dau cateva repere ca sa-mi aduc aminte peste ani cand voi deveni faimoasa si va trebui sa povestesc cum am inceput (acu, tot ca la 18 ani gandesc, dar intrucat tocmai a fost ziua copilului e explicabil).
Primul nod s-a strans din doua fire: un workshop de initiere cu Ruxandra Giuglea, careia ii sunt recunoscatoare ca mi-a pus clestele in mana si m-a invatat sa fac buclele corect, si un tutorial cu copacei pe canalul youtube al lui Camille Sharon.
Apoi norocul e ca a doua zi dupa ce am facut minunile din imaginea a doua, am mers intr-un grup de femei care m-au sustinut, m-au incurajat, mi-au cerut. Si m-am pus pe treaba cu o placere imensa.
Dupa trei luni, mi-am dat seama ca, iesind la cumparaturi dupa doua tipuri de margele care mi se parea mie ca imi lipsesc din colectia de materiale m-am intors acasa cam cu 1 kg de materiale diverse.
Atunci am zis ca trebuie sa fac ceva cu situati asta, si mi-am facut pagina de facebook.
Apoi, mi-am promis sa ma mai potolesc cu achizitionarea de materiale, si o vreme am facut rost de ele in sistem barter: margele sau alte podoabe defecte, desperecheate, contra podoabe noi, facute de mine. Si au aparut si asa cateva kile de materiale, mi-am largit cercul de prietene, mi-am diversificat modelele si asa mai departe. Oferta e valabila si acum, daca vreti sa scapati de cele vechi si sa capatati altele noi, programul rabla la margele e inca activ!


In iarna am inceput sa fac primele drumuri catre posta ca sa trimit produse, nu doar sa primesc materiale comandate, mai ales de la simoshop. Si incet, incet, jocul meu a crescut, cu noi reguli, cu noi piese, cu noi victorii si bucurii.
Mi-am facut de curand si blogul, pentru cei care nu folosesc facebook. Am dat cu nasul prin targuri, ca sa ma pregatesc si eu de expus. Am introdus podoabele in workshopuri, am tras de arta spre artterapie cu podoabele personalizate si incarcate de semnificatii. Mi-am propus, mi-am dorit, cresc. Incet, incet, pentru ca timpul, oricat de elastic ar fi nu se intinde cat as vrea.
Si imi sarbatoresc si eu, zilele astea, cu jocul meu, o margica pe raboj in marele joc.

2 comentarii:

  1. La multi ani! Cu daruri de timp, resurse, prieteni si clienti. Si sa te vedem la expozitii si cu cataloage speciale pe net, de une sa ti se comande din toate zarile, din toate tarile... Spor si bucurie in jocul cu margelele de sticla!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de toate darurile, surioara draga!
    si ca ai spart linistea de aici cu primul comentariu de pe blog :)

    RăspundețiȘtergere