sâmbătă, 13 iulie 2013

Atelier de margelit: Cum sa faci un copacel.Un copacel.
Sau o gradina. Sau o padure. Cu propriile maini, niste sarma, cateva margele si mult drag. 

Va propun pentru seara de joi, 18 iulie orele 19 - 21 experienta creatiei. Vom lucra impreuna si fiecare, cate unul sau doi copacei ca cei din imagine. Daca plantam o samanta, un copac are nevoie de un timp muuuuult mai lung pentru a creste. Aici ne putem bucura de el cat ai spune o poveste…

Fiecare va pleca acasa cu cate o podoaba facuta de mana proprie. Timpul propus pentru intalnirea noastra permite realizarea de mai mult de un copacel. Pe al doilea il puteti dona sau il puteti pastra, dupa dorinta.

Participarea la atelier presupune o donatie de 25 RON, suma care include materialele de lucru si un ceai din partea ceainariei. Diferenta de bani va fi investita intr-un abonament la inot pentru Simona.

Popa Simona Mihaela este o fetita de 14 ani, care, in urma cu 9 ani a fost diagnosticata cu tumoare in trunchi cerebral neoperabila. Din cauza bolii fata are o semipareza pe partea stanga, mana si picior. Deplasarea fetitei se face mai greu si ii este recomandata o recuperare fizica prin inot (hidrokinetoterapie), iar un abonament de 8 sedinte costa 400 ron. Din nefericire, situatia financiara a familiei nu le permite achitarea unui astfel de tratament.

Locatia este ceainaria faptelor bune, Merci Charity Boutique, Strada Smardan numarul 13, etajul 1, deasupra French Bakery.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu